Trøffelhuset

Trøffelhusets ejer, Sergio Lai, har siden 1985 leveret det bedste fra italienske topproducenter af trøfler, trøffelprodukter, olier, eddiker og andre italienske delikatesser til toprestauranter og andre kræsne ganer.

Trøffelhuset drives stadig af stifteren Sergio Lai. Sergio er opvokset i Milano, men flyttede til Danmark i 1966 da han mødte sin nuværende kone Anne. Med sig bragte han den italienske madkultur og sin kvalitetssans. På trods af et kærlighedsforhold til Danmark mente han, at den italienske madkultur kunne bidrage med noget til danskernes madvaner. Ikke mindst af italienernes kompromisløse kvalitetssans for råvarerne.

Nu - over 20 år efter - har det italienske fået tusinder af danske tilhængere, og Sergio har været med hele vejen, som leverandør af råvarer af ypperste kvalitet.

I 2008 er skridtet så taget ud på nettet med denne e-butik, der bringer produkterne til alle de danskere, der har savnet muligheden for at købe det ypperste, som tidligere kun har været muligt at finde hos en restauratør.

Trøffelhuset var Skandinaviens første trøffelbutik

Sergio startede for alvor med import og engrossalg af italienske fødevarer i starten af 1990'erne. For også at synliggøre trøflen for private kunder åbnede Sergio og hans kone Anne Lai specialbutikken "Trøffelhuset" i Søborg. Butikkens status som den eneste trøffelbutik i Skandinavien gav den meget omtale i både aviser, blade, tv og radio. Som én af de mere kreative måder at udvide kendskabet til trøfler på, begyndte Sergio at arrangere trøffelture til Italien for danske kokke, køkkenchefer og madskribenter.

I 1997 lukkede Sergio og Anne butikken for at hellige sig engrosmarkedet fuldt ud og siden har Trøffelhuset leveret trøfler af bedste kvalitet, olier, skinker og oste mv. til Danmarks fineste restauranter. Ja selv hoffet har fra tid til anden nydt godt af Sergios trøfler, ikke mindst de legendariske hvide trøfler, som specielt Dronning Ingrid satte uhyre stor pris på.

Kvalitet, kvalitet og kvalitet

Produkterne her på de virtuelle hylder er præcis de samme, som mesterkokkene anvender - og det betyder, at der ingen steder er gået på kompromis med kvaliteten. Sergio og familien har prøvesmagt alle produkter og alle leverandører er nøje udvalgt.

Vores trøfler er af klassen "1. kvalitet, vaskede" - hvilket er den fineste klassificering for italienske trøfler. Vi hjemtager trøflerne i størrelser mellem 20-50 gram for at kunne levere de mindre mængder trøfler, som private kan anvende (køkkenchefer bestiller gerne kilovis - men der er også lidt flere munde at mætte i en gourmetrestaurant, end hjemme ved spisebordet).

Vores olier og balsamiske vineddiker er af topkvalitet og fra de mest anerkendte producenter. Det er gourmetprodukter, som serveres på toprestauranter over hele landet og en stor del af de danske gourmet-kroer, som heldigvis nyder godt af danskernes nyfundne begejstring for det gode køkken.